Festa de la Bicicleta Barcelona 2018
26 d'Abril de 2018
Festa de la Guàrdia Urbana 2018
25 de Maig de 2018
Veure-les totes

Tancat el termini de participació al Concurs Joves i Mobilitat

El passat dia 27 d’abril s’ha tancat el termini de presentació dels treballs per al concurs Joves i Mobilitat, organitzat pel REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA (RACC) amb la col·laboració  del Servei Català del Trànsit.

L’objectiu principal del concurs és potenciar actituds que fomentin una nova forma de moure’s entre els joves. En aquesta 11a edició, la temàtica central ha sigut “Seguretat viària i convivència entre diferents maneres de moure’s: cotxe, moto, bici, vianants”.

La participació en el concurs, oberta al desembre 2017, s’adreçava als alumnes d’entre 13 i 17 anys de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de centres escolars i als nois i noies, de la mateixa franja d’edat, membres de casals o joves o centres de lleure de Catalunya.

Els joves participants han pogut donar la seva visió sobre la mobilitat segura, sostenible i responsable mitjançant tres categories. El total de treballs rebuts és de 772, dividits entre tres categories:

  • Anuncis gràfics: 326
  • Vídeo-relats: 202
  • Articles d’opinió: 244​​​​​​

El jurat emetrà el seu veredicte el dia 22 de maig, quan es comunicaran els 2 finalistes de cada modalitat. La comunicació es fa a través dels tutors dels grups, el web del concurs i les xarxes socials. El mes de juny tindrà lloc la proclamació dels guanyadors i el lliurament de premis, en un acte a Barcelona.

Moltes gràcies per participar i…que guanyi el millor!

Per a més informació premi aquí.