KID’S EVENTS: com transmetre valors i experiències a través d’esdeveniments.
18 de Febrer de 2019
ApPa amb la innovació educativa de l’Institució Montserrat.
20 de Març de 2019
Veure-les totes

YOMO’19 torna a la Farga de L’Hospitalet amb un èxit total.

Per segona edició a la Farga de L’Hopspitalet i amb èxit total, torna The Youth Mobile Festival (YOMO). El festival per a joves que recull ciència, art, tecnologia, disseny, enginyeria i matemàtiques va rebre 22.000 estudiants aproximadament i un gran nombre d’educadors i professionals dedicats a la docència, així com experts en l’àmbit de les TIC i les innovacions educatives.

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, va ser un dels Partners més destacats i va aprofitar la jornada per expressar la voluntat de promoure la innovació en el sistema educatiu treballant conjuntament amb la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació de la Generalitat, tal com va esmentar la Dra Mar Camacho (actual directora general del departament d’innovació educativa de la Generalitat). El programa d’aquesta edició 2019, va acollir un gran nombre de conferències en les quals es presentaven les noves metodologies, els objectius de futur i les novetats més destacades, com el nou pla de mòbils i formació al professorat en robòtica.

Una novetat molt destacada va ser el YOMO Family Day. Una iniciativa per part de GMSA (empresa organitzadora de l’esdeveniment) i l’Ajuntament de L’Hospitalet, que va permetre que famílies amb fills menors visitessin el festival de forma gratuïta el dissabte 2 de març, de 10 a 16 hores. Va ser un acte exclusiu per a nens i nenes de 8 a 12 anys acompanyats d’un adult, i sota una inscripció prèvia.